CloudVPS blog
CloudVPS blog

De laatste trends& ontwikkelingen

Blog

Business

Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

12 juni 2019

Gecombineerde groep wordt unicorn met een waardering van meer dan 1 miljard dollar

Lees artikel
Business

TransIP Group neemt Spango Internet over

29 maart 2019

TransIP Group heeft Spango Internet, de hostingprovider waar ook We Are Online en Robohost onderdeel van uitmaken, volledig overgenomen. Met de overname versterkt TransIP Group haar positie nog verder in Europa.

Lees artikel
OpenStack

De toekomstgerichte applicatieomgeving

09 oktober 2018

Uw organisatie groeit gestaag, het aantal servers onder beheer neemt toe en er worden steeds hogere en veranderende eisen gesteld aan de applicatieomgeving. Het gevolg hiervan is dat het beheer steeds uitdagender en tijdrovender wordt.

Lees artikel
General

Foreshadow

16 augustus 2018

Eerder dit jaar zijn er een aantal kwetsbaarheden in processoren bekend geworden onder de naam Meltdown en Spectre. Deze kwetsbaarheden waren het gevolg van de "speculative execution" functionaliteit die door veel moderne processoren wordt gebruikt om de prestaties te optimaliseren.

Lees artikel
Business

TransIP neemt IT-Ernity volledig over

10 augustus 2018

Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V., de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen.

Lees artikel
Business

Soft controls: de nieuwe security controls?

03 juli 2018

Informatiebeveiliging is in de beleving van veel organisaties eerst en vooral een kwestie van het inrichten van de juiste technieken en processen.

Lees artikel
Business

NextVPS: de beste VPS-server voor uw toepassing

14 juni 2018

U heeft een Wordpress website of Magento webwinkel en om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren bent u op zoek naar een eigen VPS-server die eenvoudig zelf te beheren is.

Lees artikel
OpenStack

OpenStack is het cloudplatform van de toekomst

11 juni 2018

In een interview met Dutch IT-Channel legt CEO Chris de Jongh uit waarom hij heilig gelooft dat OpenStack het cloudplatform van de toekomst is.

Lees artikel
General

Op weg naar eenvoud en zelfredzaamheid: de toekomst van cloudcomputing

23 mei 2018

Vraag ons naar de toekomst van cloudcomputing en je hoort zeker iets over orkestratie. Dat moet het antwoord zijn op de vraag hoe je een allesomvattend overzicht houdt over het steeds complexer wordende hybride-cloudlandschap.

Lees artikel
News

Audit ISO-certificering behaald

16 april 2018

Met gepaste trots maken wij u graag deelgenoot van het feit dat wij dit jaar wederom met vlag en wimpel onze ISO-certificering hebben behaald. Dit jaar hebben we, voor de tweede keer op rij, het traject doorlopen zonder bevindingen (findings).

Lees artikel

Pagina's